A kialakult helyzet és az Ön biztonságának érdekében kérjük, ha teheti, válassza a bankkártyás fizetési módot ... TOVÁBBI INFÓ ITT

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

Még mindig lehet rendelni a webshopból?

Természetesen! Még mindig fogadunk és küldünk megrendeléseket. Több óvintézkedést tettünk,

mivel az egészség a legfontosabb számunkra. Gondoskodunk arról, hogy biztonságosan dolgozzunk, és továbbra is kézbesítjük Neked a csomagot.Mikor kapom megrendelésemet?

Célunk, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb - a megrendeléstől számított 24 órán belül - kiszállítsuk. A jelenlegi helyzetben a szállítási idő kissé hosszabb lehet,nagyon hálásak vagyunk a türelmetekért.


Fizethetek-e a futártnak kártyávalvagy kézpénzzel?

A futárok és az Te védelmed, valamint a készpénzzel való kapcsolat megszüntetése érdekében örülnénk, ha a kártyás fizetést (PayPal, utalás) használnád minden vásárláskor.Megrendelést adtam le, de meg kell változtatnom (címet, adatokat, stb.), Hová fordulhatok?

Ha segítségre van szükséged, írj bátran az info@fitnessheaven.hu e-mail címünkre, szívesen segítünk a csomagod átirányításában is . Megértjük, hogy sokan hirtelen otthon maradtak,vagy elhagyták átmeneti lakehlyüket. És ezt  teljes mértékben támogatjuk.Ki kell cserélnem / visszaküldenem az árut, ez hogyan lehetséges?

Természetesen ez továbbra is lehetséges. Mivel törődünk az egészségeddel, nem akarjuk, hogy feleslegesen tedd ki magad a postára menés kockázatának.

így 90 napra meghosszabbítottuk az áruk visszaküldésének / cseréjének időszakát.


  • Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti rendelés esetén
  • Bankkártyás fizetés Bankkártyás fizetés Biztonságos és kényelmes fizetési lehetőség
  • Akciók - Kedvezmények Akciók - Kedvezmények Használja ki kedvezményes ajánlatainkat
Tekerni